Elzenpark Wagenberg

Drimmelen - Wagenberg
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

Aan de rand van de bebouwde kom van Wagenberg komt een nieuwe sfeervolle woonbuurt. De woonbuurt wordt ruim opgezet in de weide tussen de bestaande woningen. Het voegt zich qua massa en situering in het bestaande dorpse weefsel. Je woont hier ontspannen in een gevarieerde woonbuurt waar veel aandacht wordt besteed aan ruimte, groen, woonkwaliteit en sfeer.

De woonbuurt biedt een gevarieerd aanbod. Je vindt hier starterswoningen, appartementen, levensloopbestendige woningen, geschakelde woningen, tweekappers en vrijstaand. Alle woningen zijn duurzaam, gasloos en standaard voorzien van zonnepanelen, warmtepomp en vloerverwarming. En dankzij het ventilatiesysteem heb je altijd frisse en schone lucht in huis. Ook worden de woningen standaard uitgerust met een complete keuken met inbouwapparatuur en sanitair van Villeroy & Boch! Uiteraard is maatwerk in THUIS de showroom mogelijk.

Wagenberg is een gezellig dorp in een landelijke omgeving, waar je de gastvrijheid en de Brabantse bourgondische levensstijl terugvindt. Ga je graag de natuur in? Ook dan zit je helemaal goed in Wagenberg.

In Wagenberg vind je het Natuur- en Landschapspark Wagenberg, een prachtig natuurgebied van 14 hectare, op het terrein van een vroegere zandwinning. Ook ben je binnen 20 minuten in Nationaal park De Biesbosch, met het mooiste dat Nederland aan natuur te bieden heeft. Zoek je toch liever de stad op? Met 20 minuten sta je in het centrum van het bruisende Breda. Ook Wagenberg beschikt over de benodigde faciliteiten zoals een bakker, een basisschool en kinderdagverblijf. In het naastgelegen dorp Made vind je de supermarkt en overig winkelaanbod.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Elzenpark Wagenberg
Type woningen
(Patio)Bungalow, 2-onder-1-kap, Appartement, Geschakeld, Hoekwoning, Rijwoning, Tussenwoning, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Drimmelen.

Aanmelden