Made, Prinsengaard

Drimmelen
Actueel aanbod

€ 410.000,- tot € 420.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
132 - 132m2
Kaveloppervlak
208 - 228m2
Inhoud
617 - 617m3
Aantal slaapkamer(s)
3

Over dit project

In Prinsengaard voel je je de koning te rijk. Van ruime rijwoning tot royale vrijstaande woning of bouwkavel en van twee-onder-een-kapwoning tot patiowoning: in Prinsengaard kan iedereen vorstelijk wonen!

Prinsengaard bestaat uit 16 rijwoningen, 6 patiowoningen, 6 twee-onder-één-kap woningen, 2 vrijstaande geschakelde woningen en 3 bouwkavels. Met deze brede mix aan woningtypes is Prinsengaard een mooi gevarieerd plan, passend in de dorpse opzet van haar omgeving. De woningen zijn gesitueerd aan de Geraniumstraat, de Zilverschoon, de Klaproos, de Akkermunt en de Korenbloem en vormen de afrondende fase van de wijk Prinsenpolder. Deze wijk, met in totaal circa 200 woningen, biedt een moderne en stijlvolle woonomgeving, ingericht met aandacht voor historie en volop ruimte voor de natuur.

In Prinsengaard zie je dit terug in de verdeling van de percelen, waar je bij elke woning geniet van een heerlijke tuin. Maar ook in het openbaar gebied, met mooie groenstroken en bomen, aan de straten, naast de woningen en tussen de parkeerhoven.

De architectuur van Prinsengaard is klassiek met een moderne knipoog. Een gemêleerde rode baksteen wordt afgewisseld met accenten in een donkerbruine kleur. De combinatie met de antracietkleurige daken geeft de woningen een karakteristieke uitstraling. De strakke vormen van de luifels, muurafdekkers en dakgoten zorgen voor een eigentijds en subtiel contrast. Grote raampartijen en erkers maken het gevelbeeld compleet, en zorgen daarbij binnen voor lekker veel licht en ruimte.

De woningen in Prinsengaard hebben alles wat je nodig hebt. De uitgekiende plattegronden zorgen voor een optimale indeling. De patiowoningen zijn standaard uitgerust met een levensloopbestendig woonprogramma op de begane grond: hier komen wonen, koken, slapen en baden samen. Iedere woning is voorzien van een berging en parkeren kan bij de bouwkavels, vrijstaande woningen en twee-onder-een-kapwoningen op eigen terrein. Voor de overige woningen en bezoekers is er volop parkeergelegenheid in de parkeerhoven aan de straat.

Op de bouwkavels bouw je je eigen kasteel, maar ook de woningen bieden je volop vrijheid. Zo zijn er tal van mogelijkheden om jouw huis geheel naar wens in te delen en uit te breiden. Kom aan tafel en ontdek de diverse opties!

Meer informatie

Kenmerken

Project
Made, Prinsengaard
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
33 (waarvan 2 beschikbaar)
Prijs
€ 410.000,- tot € 420.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Geschakeld, Hoekwoning, Tussenwoning, Vrije kavel, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Drimmelen.

Aanmelden