Lokaal nieuws vrijdag 10 mei 2019

Duurzaamheidscafé wonen Rabobank Amerstreek

Een duurzaam huis kan veel opleveren, niet alleen voor het milieu, maar ook voor jou als (toekomstig) woningeigenaar. Weet jij al welke mogelijkheden er zijn?

Duurzaam wonen

Ieder huis kan energiezuinig zijn. Als je maar weet waar te beginnen. We helpen je hierbij graag op weg. De Rabobank stimuleert energiezuinig en duurzaam wonen. Door het verduurzamen van je huis makkelijker te maken, willen we alle woningen in Nederland energiezuiniger maken. Doe je mee?

Duurzaamheidscafé

Heb je ook interesse in meer wooncomfort, een lagere energierekening én wil je goed zijn voor het milieu? Laat je dan informeren tijdens ons Duurzaamheidscafé Wonen op maandag 27 mei 2019. Wij ontvangen je graag om 19.00 uur bij Rabobank Amerstreek, Distributieweg 15 te Oosterhout.

Tijdens het Duurzaamheidscafé nemen we je mee in alles wat met Duurzaam Wonen te maken heeft. Daarna is er gelegenheid om je vrijblijvend te laten informeren over wat het voor jou persoonlijk kan betekenen.

Zien we jou op maandag 27 mei?

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Drimmelen.

Aanmelden