Specialisten

Voor snelle levering en deskundig advies ga je naar  VloerenCentrale

De vloer in je woning bepaalt voor een groot deel de sfeer in huis. Die wil je dan ook perfect gelegd hebben, met een tot in de puntjes verzorgde afwerking. Daarvoor ben je bij de VloerenCentrale in Breda aan het juiste adres. Kwaliteit staat hoog in het vaandel en dat blijkt ook uit het hoge aantal sterren op Trustpilot. Maar minstens zo belangrijk is dat de door jou uitgekozen vloer in de meeste gevallen binnen één werkweek geleverd kan worden. De voorraad is groot, want naast een uitgebreide showroom heeft VloerenCentrale ook een groot magazijn (2.500m²).

PVC vloer

De medewerkers zijn deskundig en helpen je om een keuze te maken waar je blij mee bent en die passend is bij de situatie. Bijvoorbeeld als je vloerverwarming hebt. Op dit moment is een PVC vloer in bijvoorbeeld betonlook of visgraatmodel erg populair in nieuwbouwwoningen. Daar wordt voor gekozen omdat het waterbestendig is en stil in gebruik en het levert een hoog rendement qua warmte.

Waterbestendig laminaat en lamelparket

Ook waterbestendig laminaat is een hele mooie optie. Het kan geplaatst worden in zo goed als iedere ruimte in de woning, maar ook in een kantoor. Het is er in veel stijlen en prints. Door de speciale coating kan het ook in natte ruimtes liggen, zoals de badkamer en de keuken. Lamelparket dat volledig verlijmd wordt kan overigens ook prima. Wist je dat laminaat en parket vloeren, mits op de juiste wijze geplaatst, goed samen kunnen met vloerverwarming? Genoeg mogelijkheden dus om te zorgen dat je de vloer krijgt die helemaal past bij jouw smaak.

Tapijttegels

Voor de woning wordt steeds vaker gekozen voor tapijttegels. Die zijn er in heel veel soorten en kleuren, waardoor je mooie, verrassende combinaties kunt maken en daardoor een unieke vloer creëert. Als je bijvoorbeeld een paar tegels met een hogere pool combineert met lagere tegels, dan lijkt het alsof er een kleed op de vloer ligt. Zo kun je trouwens ook alleen een kleed samenstellen. De mogelijkheden zijn oneindig. In de webshop www.tapijttegeldiscount.nl kun je de tegels ook online bestellen.

Stofallergie

Voor mensen met een stofallergie is tapijt, in tegenstelling tot wat men vaak denkt, een goede keus. Het is namelijk wetenschappelijk bewezen dat tapijt fijnstof beter vasthoudt. Bij een stofallergie wordt vaak gekozen voor een harde vloer, maar bij stofzuigen, en eigenlijk bij iedere beweging, ontstaat er op een gladde vloer luchtcirculatie. Het fijnstof gaat dan dwarrelen en is dan juist lastiger om op te zuigen.

Meer informatie

Je vindt bij Vloerencentrale naast vloer- en trapbekleding ook binnenzonwering zoals rolgordijnen, plisségordijnen en houten of aluminium jaloezieën. Daarnaast kun je bij ons terecht voor het egaliseren van je vloer. Neem gerust een kijkje in onze mooie showroom, wij helpen je graag!

VloerenCentrale

Takkebijsters 70
4817 BL BREDA
T: 076-522 06 86
F: 076-520 43 61
info@devloerencentrale.nl
www.devloerencentrale.nl

Openingstijden:

ma-vrij : 9.00 – 17.00 uur
Zat: 9.00 – 16.00 uur

Wil je meer weten?

Vul onderstaand formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact op.